Home Commissies

Volg ons op:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
Inhoudsopgave
Bestuur
Trainerscommissie
Activiteitencommissie
Clubhuiscommissie
Clubbladredactie
PR commissie
Materialencommissie en buitenwatercoördinator
Alle pagina's

 

Het bestuur van T.O.V. Gagnan

Het bestuur houdt zich bezig met algemene zaken van de vereniging. Belangrijk daarbij is de uitwisseling van ideeën en planningen van de verschillende actieve groepen binnen de vereniging.

Hiertoe komt het bestuur ca. eens in de twee maanden bij elkaar, maar daar tussendoor is ook veel contact.

Naast de “dagelijkse gang van zaken” werkt het bestuur ook aan de ontwikkeling van de vereniging, door het organiseren van de ledenvergadering en het stimuleren van de kaderleden.

Budgetbewaking, materiaal onderhoud, vertegenwoordigen vereniging naar buiten en het oplossen van grotere en kleinere problemen hoort allemaal tot de bestuurstaken.

 

Het bestuur bestaat uit:

Het dagelijks bestuur:

- Ronald Bosch, voorzitter

- Willem Boere, secretaris ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

- Edward Imhof, penningmeester ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

De overige leden en hun taken zijn:

- Communicatie: Suzanne Vriens ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

- Training & opleiding: vacature ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

- Activiteiten: vacature ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

- Clubhuis en materiaal: Hindry Bos ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

 

De spelregels voor het bestuur staan in de statuten en het huishoudelijk reglement (zie link). De column van de voorzitter behandelt vaak aandachtpunten waar het bestuur mee bezig is.

Huishoudelijk reglement:

Statuten: